joi, 25 noiembrie 2010

Minunata APA - descoperire noua sau binecuvantare de veacuri?


La o atenta analiza a resurselor cu care s-a pomenit omenirea pe Terra, dar si la insusirea constienta a acestora, omul de rand - si nu numai cercetatorii stiintifici - ar trebui sa stie ca are o nepretuita si de necomparat bogatie; de care se foloseste zilnic, care practic il tine in viata si ii "mangaie" existenta.
Apa se afla pe primul loc in acest teazaur de resurse.

Articolul de fata se adreseaza omului in general, oricare ar fi el, cu conditia sa bea apa. Caci omului cand oboseste ii dai apa, cand are o emotie, a suferit un accident sau trece prin grea cumpana, chiar si pe patul de moarte, i se da apa. Semn ca daca a baut apa, e bine, e conectat.... la viata. Si doctorii te intreaba cand te examineaza: "apa, bei?" Sunt fraze banale, auzite de mii de ori in stanga si-n dreapta, totusi oare cat de corect si pe masura ne bucuram de acest leac, oare ne-am gandit vreodata cate boli poate apa rapune si cata iubire ne transmite Creatorul ei, oferindu-ne-o?!.
Spunea cineva ca "hidroterapia este extraordinara, terapia cu aer este si mai buna dar mai buna decat toate este terapia cu lumina". Un trio magic si natural in acelasi timp.
Sa ne bucuram din plin de aer, sa bem apa din belsug si sa folosim cu spor lumina!

Revenind la apa, daca ar fi sa filozofam putin, "cui bea din apa aceasta, ii va fi iarasi sete"... caci suntem o mana de ganduri si dorinte si frustrari si nevoi fiziologice - toate laolalta.

Daca cineva a descoperit intre timp apa de care vorbea Isus, apa care nu mai produce sete, ci "tasneste in viata vesnica", adica credinta in El si iluminarea, este rugat sa lasa un comentariu mai jos. Sau daca cineva are de adaugat o reteta sau vreun tratament de orice fel care sa inlcuda apa, de asemenea sa lase un comentariu.

Pana atunci, sa bem suficienta apa!
Dana - pentru jurnaldegiulesti

Niciun comentariu:

Bloguri, Bloggeri si Cititori