vineri, 11 martie 2011

Scene SF dupa cutremur si tsunami in Japonia

Ne-am trezit cu imaginea Apocalipsei pe ecranele televizoarelor: case, masini, ambarcatiuni maturate si plimbate ca niste gunoaie in bataia vantului.

Ne-am speriat cu totii, chiar daca ne aflam la distanta considerabila de locul catastrofei. Oare ce se afla in sufletele supravietuitorilor? Sunt copii despartiti de parinti, oameni debusolati pe strada, altii - aflati pe acoperisurile caselor - strigand dupa ajutor. Totusi cu totii sunt mult mai pregatiti pentru astfel de evenimente decat noi, romanii, obisnuiti sa mergem pe ideea ca nu ni se va intampla asa ceva; ca zona era mult mai expusa cutremurului decat ar fi a noastra.

Suntem insa cu totii pasibili de cateastrofe. Sa ne rugam pentru cei raniti ori speriati, pentru copii, pentru cei care au pierdut persoane dragi. Au nevoie de sustinerea noastra in rugaciune!

Vai de voi, pământ şi mare! Căci Diavolul s-a coborât la voi cuprins de o mânie mare, fiindcă ştie că are puţin timp". (pentru prietenii mei care ma intreaba de ce trimite Dumnezeu aceste urgii pe pamant)

Niciun comentariu:

Bloguri, Bloggeri si Cititori