miercuri, 8 iunie 2011

Minuni se intampla. In Romania. Anul 2011. Iar in discutie se afla o institutie a statului. Incredibil!

Referitor la un articol Jurnal de Giulesti de saptamana trecuta pe care il gasiti  aici si urmare a sesizarii pe care Jurnal de Giulesti a facut-o Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 din Bucuresti -

Astazi am primit o veste cum nu ma asteptam de buna, de la dna Petra Radu din Crangasi, de 83 ani. O delegatie de la Directia Generala de Asistenta Sociala a fost la dansa acasa si dupa ce i-a ascultat pasurile, au inscris-o in programul lor de intrajutorare; urmand ca batrana sa primeasca pe langa consiliere si serviciu juridic gratuit in vederea rezolvarii problemei actelor care i-au fost sustrase, si tot ajutorul de care are nevoie un batran fara copiii, avand o pensie mica si aflandu-se in continuare imobilizata la pat.

Un inger i-a zambit, asadar, doamnei din povestea noastra, un alt inger (in persoana tinerei vecine din scara blocului) o ingrijeste ca pe un copil, o hraneste, ii procura medicamente, fara a avea un interes anume.

Toate acestea nu au lasat-o rece pe femeia care acum doreste sa incheie actele lasand tot ce are tinerei, fara a se teme ca va mai regreta vreodata alegerea facuta.

Multumim, in numele dnei Petra Radu, Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 din Bucuresti!

Minuni se intampla. In Romania. Anul 2011. Iar in discutie se afla o institutie a statului. Incredibil!

Niciun comentariu:

Bloguri, Bloggeri si Cititori