joi, 16 februarie 2012

Jurnal de bord: top list

In luna in care am lipsit de pe CARTIERUL MEU, raportez  urmatoarele (in ordinea de mai jos)


1. am constatat cat de mult ma iubeste Domnul Dumnezeu, tinandu-ma sanatoasa in pofida faptului ca am muncit ca un rob, noapte si zi. Zi si noapte. Dimineata planificam lucrurile, dupa amiaza le filmam iar seara-noaptea-pana dimineata urmatoare montam materialele ce urmau sa apara pe post. Mancam cand apucam, cand imi aminteam, cand imi permitea timpul. Treburile fiziologice, la fel. Pentru ca in jur mai toti fumau, trebuia sa   imi spal hainele si parul in fiecare zi. De unde insa timp? Am uitat sa adaug ca am doi copii superbi pe care nu ii vedeam decat dormind sau ii auzeam la telefon.
2. am constatat cat de mult ma iubeste Domnul Dumnezeu ca m-a "smuls" din acel ritm in care nu cred ca mai puteam rezista decat cel mult o saptamana-doua.


3. mi-a fost drag sa lucrez alaturi de o prietena foarte buna, cu care nu mai lucrasem in mod direct, insa, multumita chimiei ce ne leaga, totul a fost perfect. E vorba de Nuami Dinescu.

4. am cunoscut, printre altii, un suflet de om bun, un "copil" inteligent si iubitor cum nu intalnesti doi intr-o viata intreaga: Bubu. Si un foarte talentat fotograf: Florin Ghioca.
5. am cunoscut-o pe Andreea Marin. Si am ramas cu o amintire placuta despre ea. O stiam ca pe un om fals si acru dar - supoare - Andreea e absolut naturala si buuuuuna. iar bunatatea ei se vede de cum iti da mana, cum te priveste in ochi si cum iti vorbeste. Se prea poate ca metamorfoza asta sa fie rezultatul unor experiente prin care a trecut de curand, nu stiu. Stiu atat: Andreea Marin e om. Si e un om bun. Sa o tina Domnul tot asa! Nota 10. Atat laturei umane cat si look-ului etc etc. Nota 10 cu felicitari!

6. am aflat ca realizarea productiei emisiunilor de televiziune e ca mersul pe bicicleta (chiar daca a trebuit sa facem in doar 3 oameni ceea ce la Pro tv faceam cam cu 8-10...).
7. am bucurat niste oameni care isi doreau diverse lucruri, complotand cu cei care ii iubesc, ajutand impreuna cu prezentatorii emisiunii, Nuami si Florin, la implinirea dorintelor vietii lor. Despre asta voi vorbi mai pe larg in articolele urmatoare.

8. nu m-as inscrie nicicum in clubul celor care iti zambesc in fata si te desfiinteaza in spate. Cine porneste ziua planuind cum sa-i "calce" in picioare pe altii, e vrednic de mila si cerseste, fara cuvinte, multa dragoste si acceptare. Am intalnit de curand astfel de persoane si il rog pe Bunul Dumnezeu sa ma ajute sa-i privesc dincolo de aceste "efemere ocupatii" si sa-mi mentin acul indicator la cote de echilibru. Altfel m-as compara cu ei si nu vreau. Ramane dar sa ii iubesc, orice-ar fi! :-)

9. am invatat sa lucrez intr-un program foarte, foarte interesant (cel putin asa mi s-a parut mie). E vorba de un fel de retea interna (newsair se numeste) in care, conectandu-ma, puteam sa vad toate materialele pe care le-am filmat eu pentru emisiunea mea dar si pe ale celorlalti producatori. Nu prea aveam timp sa dau un ochi si pe la celelalte emisiuni dar, daca vroiam sa vad materialul descarcat de pe cardul camerei de filmat, puteam sa o fac de pe oricare calculator din retea. Tare! Apoi cred ca am mai imbatranit si eu ceva si mai cred ca in cei 4 ani de cand am plecat de la Pro Tv, lumea tehnologiei nu a stat cu mainile in san. Dupa ce terminam de montat emisiunea, o puneam in contul meu, alaturi de alte lucruri de care aveam nevoie (titrarile, diferite anunturi, genericul de inceput sau de final, tot ce insemna "bucataria" unei emisiuni). Apoi, in regie, cei de acolo vedeau tot ce am facut si ma intrebau cu ce incep, cand si pe cine titram...wow! asta mi-a placut ffff mult. Sunt avida dupa tehnologie, e clar. Cu toate ca nu prea o invat asa repede... insa si cand o invat....

10. am mai schimbat si eu atmosfera. oameni noi, locuri noi, pretentii dintre cele mai trasnite...

Cam asta e top 10 ianuarie 2012 Daniela. ;-)



Niciun comentariu:

Bloguri, Bloggeri si Cititori