vineri, 1 iunie 2012

Încărcare toner : merită?

Lucrez de peste douăzeci de ani cu aparatura de birou. Imediat după ’90, a fost o vreme cînd au apărut computerele ca ciupercile după ploaie, pe masa fiecaruia dintre noi. Evident, tot atunci  s-au înmulţit şi imprimantele. Copiatoarele erau de ceva vreme în firmă.

La început, fără discuţie, cînd se consuma toner-ul uneia dintre ele il înlocuiam cu altul, indiferent că era vorba de toner pentru Canon, toner pentru HP sau toner pentru Samsung.

Astăzi, românul – inventiv cum îl ştim – a găsit o soluţie ieftină şi rapidă: reumplerea cartuşului. Oare merită efortul? Am îmbraţişat-o cu toţii, doar nu era sa refuzăm o ofertă atît de rentabilă. La o simplă întrebare adresată prietenilor mei pe Facebook  “Cand se epuizează tonerul imprimantei sau copiatorului, la ce soluţie recurgi?” (am oferit două variante:  reîncare toner şi achiziţionare cartuş nou) majoritatea au raspuns “reîncarc cartuşul”. Recunosc, la fel făceam şi eu. 

Noi, consumatorii, plătim mai puţin. Ei, deţinătorii de maşinării deloc scumpe sau sofisticate de reumplere a cartuşelor cu cerneala dorita, işi rotunjesc afacerile. Dar elementul  ”calitate” nu cumva a fost uitat pe undeva, pe drum? Şi cînd întreb acest lucru ma gîndesc la ceea ce se aşterne pe hîrtie cand ţi-e lumea mai dragă: pete negre sau colorate, imprimare ştearsă sau ... în culorile curcubeului… Şi mai am o întrebare: v-aţi uitat cu atenţie la cartuşul  reîncărcat şi iar reîncarcat? Nu prezintă nicio avarie? Ai siguranţa că e al tau, cel pe care l-ai dus la reumplere, şi nu al cine-ştie-cui tipăritor de flyer-e publicitare?

Nu te speria, există soluţii! De achiziţie cartuşuri noi. Calitate garantată, testată 100% de profesioniştii de la http://www.tonereurope.ro/. Preţurile lor sunt comparabile cu cele de reumplere cu toner a cartuşului vechi. Au sistem de comandă la îndemînă, livare - exact cînd şi unde ai nevoie pentru că ei iţi respectă timpul şi pentru că vor să te îndrepţi cu încredere spre produsele lor şi data viitoare. 

După ce ai folosit serviciile TonerEurope.ro spune şi altora, ar fi păcat să nu se bucure şi ei!


 http://www.tonereurope.ro/.


Un comentariu:

Sert Service Refill spunea...

http://sertservicerefill.blogspot.ro/2013/06/cine-si-unde-reumple-cartuse.html

Bloguri, Bloggeri si Cititori