miercuri, 25 iulie 2012

Draga jurnalule...

Draga jurnalule,

Astazi este o zi de miercuri ca oricare alta. Sunt multe treburi de facut. Dimineata, cand a sunat ceasul la 07,30 ma gandeam sa mai fi stat in pat, doar suntem in vacanta... Totusi mi-am amintit ca trebuie sa imi formez exercitiul de "mama de scolar", inca de pe acum. Am  pornit asadar spre gradina ca sa nu ma ademeneasca patul si sa ma trezesc cine stie cand...

Daca e o zi atat de obisnuita, ma intreb ce se intampla oare inauntrul meu, de nu pot sa imi vad linistita de treburi gospodaresti? De ce gandurile imi sar ca niste berbecuti pe tarlaua proaspat cosita? Si toate conduc spre acelasi lucru: intra pe jurnal si pune intrebarea ce te framanta? Iat-o: ce stiti despre terapia prin urina? Da, da, ati citit bine. Prin urina. Nu se poate sa nu fi auzit macar o data despre asa ceva. De aceea, va rog politicos sa imi spuneti voi ce stiti, repet, despre terapia prin urina?

A ajuns la noi o carte "Urina - apa sfanta" de Harald W. Tietze (2004). Evident, initial nu aveam intentia sa o  citesc, insa curiozitatea m-a determinat sa o rasfoiesc putin si mi-a captat atentia. Boli grave vindecate. Bolnavi care dau marturii despre miracolul ce le-a adus vindecarea. "Un simplu pahar de urina baut dimineata are ca efect mentinerea starii de sanatate. Oamenii grav bolnavi trebuie sa aplice forme mai puternice de tratament, despre care vom discuta in sectiunile acestei carti." (pag 35).



Oare cum vine treaba asta? Vom afla! 

Niciun comentariu:

Bloguri, Bloggeri si Cititori