miercuri, 8 august 2012

Exista viata dupa referendum?

Presedintele interimar, Crin Antonescu,  iritat de asa zisele atacuri din umbra ale lui Traian Basescu.
Foto: Antena3.ro

Apele politicii din Romania de dupa referendum, departe de a se fi limpezit.O dovedeste degradarea tot mai accentuata a principalelor parghii ce ar fi trebuit cel putin tinute sub control, daca nu setate pe turatie maxima. Ma refer aici la moneda nationala care devine tot mai mica, in ciuda previziunii lui Victor Ponta conform careia o dată cu referendumul criza politică se va încheia.


Foto: Mediafax.ro
Urmatoarea pe lista ar fi increderea poporului in instrumentele statului de drept, care se afla intr-un real picaj, apoi scumpirile care se anunta precum si cele care ne-au atacat deja  buzunarele .

Crin Antonescu si-a exprimat indignarea, marti seara la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, vis-a-vis de faptul ca mai marii institutiilor statului ar fi presati "de la gard" de Traian Basescu; acesta anuntand cu 24 de ore inainte ceea ce urmeaza sa execute si excuta chiar un organ de stat sau altul.


Foto: Gandul.info
Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. Astazi sunt ceilalti la putere, dar nu observam vreun fel de normalitate. Se pune intrebarea: cine are de castigat de aici? Isi arunca pisica unii altora, in timp ce poporul se uita nedumerit, ametit de atata "uite-o, nu e". 

Niciun comentariu:

Bloguri, Bloggeri si Cititori