joi, 6 septembrie 2012

Locuri de munca in Crangasi - Giulesti


250 de locuri de munca ii asteapta pe cei care doresc sa se angajeze in zona Crangasi - Giulesti, unde in decembrie anul acesta lantul comercial Auchan isi deschide un hipermarket, pe Bul. Constructorilor.

Pa langa faptul ca isi vor putea face cumparaturile mai aproape de casa, oamenilor din zona li se pun la dispozitie, potrivit site-ului auchan.ro, urmatoarele locuri de munca:

RESPONSABIL RESURSE UMANE - disponibilitate relocare in tara 
VANZATOR PESCARIE 
AGENT DE SECURITATE 
BRUTAR, PATISER, COFETAR 
BUCATAR 
CASIER 
CASIER PRINCIPAL 
CASIER TREZOR 
CONTROLOR DE GESTIUNE-disponibilitate relocare in tara 
INSPECTOR SSM/DSU 
LUCRATOR COMERCIAL 
MACELAR 
MANAGER DEPARTAMENT FOOD/NON-FOOD-disponibilitate relocare in tara 
MANAGER RAION-disponibilitate relocare in tara 
OPERATOR TVCI 
PREPARATOR CARNE 
RECEPTIONER 
SEF ECHIPA CASE DE MARCAT 
SEF SERVICIU CASE-disponibilitate relocare in tara 
TEHNICIAN INTRETINERE 
VANZATOR PRODUSE PROASPETE 

Aceia dintre dumneavoastra care intentioneaza sa viziteze Pavilionul de Angajari Auchan amplasat langa Statia de Metrou Crangasi, sunt asteptati de luni - vineri intre orele 09.00 - 18.00, sambata intre orele 08.00 - 14.00 si ar fi bine sa aiba asupra lor un cv.
Telefon contact 0746.08.88.51,
email - recrutarecg@auchan.ro,
www.auchan.ro

Va dorim succes!

Update (11 sept. 2012). 
Hipermarket Auchan  isi asteapta viitorii angajati la Pavilionul de Angajari pana la sfarsitul lunii septembrie 2012. Cei care si-au depus cv-urile pana in prezent  vor fi cahemati la interviu incepand cu data de 17 septembrie.
Daca sunt persoane care au aplicat pentru un post la Auchan Crangasi, sunt rugate sa lase un comentariu dupa ce se intorc de la interviu, pentru a ne oferi amanunte legate de intrebari, atmosfera, salarii etc. Multumesc in numele celor care acceseaza tot mai des acest link, fiind interesati de un de loc de munca la Auchan Crangasi.


Update (04 dec. 2012)
Marti, 4 decembrie 2012, Centrul Comercial Auchan din Cartierul Crangasi si-a deschis portile. Primii clienti care s-au aflat in jurul orei 8,00 dimineata la intrarea in magazin au fost cei care au taiat panglica mult asteptatului hypermarket.

3 comentarii:

Claudia Ciobanu spunea...

Buna. Ai idee care e data deschiderii?

P.S: m-am bucurat cand am gasit blogul tau, nu stiam ca avem un jurnal de giulesti, eu stau in crangasi, am un blog de culinare, se pare ca avem 2 lucruri in comun :)

Jurnal de Giulesti spunea...

Cand am fost la pavilionul de angajari si am vorbit cu cei de acolo, spuneau ca in decembrie va fi deschiderea. Sa speram ca sunt seriosi si se tin de timeline. Ma bucur sa aflu ca avem pasiuni comune. M-as bucura sa ne cunoastem, sa testam retete.... Pana atunci, te mai astept in vizita on-line. :-)

ADRIAN spunea...

Florin Maxim, dc spui tu ca locurile de munca se dau pe spaga si relatii ? ai tu impresia ca la auchan crangasi un lucrator comercial se angajeaza pe spaga ? :)) sau iti doresti o functie de conducere si nu o obtii ? te asigur ca politia auchan este una de avansare a angajatilor vechi RAR sa se aduca din exterior pe posturi de conducere.

Bloguri, Bloggeri si Cititori